Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε εδώ τις απαντήσεις σε ότι απορίες έχετε. Μην διστάσετε να μας επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε επιπλέον χρειάζεστε.

Υπάρχει εγγύηση για τα έπιπλα;

Όλα τα έπιπλα μας καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση. Κάθε έπιπλο κατά την παράδοσή του συνοδεύεται από έγγραφη εγγύηση.

Πώς γίνεται η παράδοση των επίπλων;

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και είναι σε θέση να παραδώσει τα έπιπλα στον χώρο σας χωρίς επιπλέον διαδικασίες.

Τι γίνεται σε περίπτωση προβληματικών επίπλων;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναφέρετε το πρόβλημα και θα κανονίσουμε για αντικατάσταση του προϊόντος, εάν το πρόβλημα είναι δική μας υπαιτιότητα.

Σε πόσο χρόνο παραδίδονται τα έπιπλα;

Εάν έχετε επιλέξει κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας η παράδοση γίνεται άμεσα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο, θα πρέπει να υπολογίζετε κάποιο χρόνο για την κατασκευή του.

Γιατί η επιλογή των επίπλων για τον προσωπικό μου χώρο είναι απόφαση σημαντική;

Η διακόσμηση του χώρου σας αποτελεί ερέθισμα και επιδρά στο χαρακτήρα σας καθορίζοντας πολλές φορές την διάθεσή σας. Τα χρώματα, η ανάλογη φωτεινότητα, τα διάφορα υφάσματα και προσεκτικά διαλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα, διαμορφώνουν ένα τοπίο στο οποίο καθημερινά θα ζείτε είτε μόνοι σας είτε μαζί με την οικογένειά σας. Γι αυτό ακριβώς φροντίζουμε, μέσα από μια σειρά διαδικασιών, να παρέχουμε αυτό που επιθυμείτε ακριβώς.

Ποιο είναι το αντικείμενο δραστηριότητας της Έπιπλα Τσιρώνης;

Το κύριο αντικείμενό δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι η εισαγωγή, κατασκευή και εμπορία προϊόντων ξυλείας(έπιπλα κουζίνας, έπιπλα εσωτερικών χώρων). Μέσα από την σελίδα μας μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα έπιπλα που επιθυμείτε. Ακόμη μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας στη Άρτα.

Πώς καθαρίζουν τα έπιπλα?

Η χρησιμοποίηση γυαλιστικών δεν ενδείκνυται για τα καινούρια έπιπλα. Απλά καθαρίστε με ένα νωπό πανί και αν θέλετε μαζέψτε μετά την υγρασία.

Τι πρέπει να κάνω για να διατηρούνται περισσότερο καιρό τα έπιπλα κουζίνας?

Οι κουζίνες έχουν συνήθως πρόβλημα στα ντουλάπια δίπλα από τον απορροφητήρα και στο νεροχύτη. Απλά σκουπίστε κάθε φορά που πιάνουν υγρασία ύστερα από το μαγείρεμα ή το πλύσιμο των πιάτων.