Τρόποι πληρωμής

Στην Έπιπλα Τσιρώνης στόχος μας είναι η δημιουργία επίπλων που εύκολα αποκτάτε και δύσκολα αποχωρίζεστε! Πέρα λοιπόν από τις συμφέρουσες τιμές μας προσφέρουμε και μια σειρά εναλλακτικούς τρόπους να αποκτήσετε εύκολα τα προϊόντα μας. Μην διστάσετε να μας επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.

Αντικαταβολή

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλονται σε όλη την Ελλάδα. Η εξόφληση γίνεται την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο χώρο σας.

Πιστωτική Κάρτα

Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και με την πιστωτική σας κάρτα. Δεκτές γίνονται: Visa, MasterCard ή Euroline.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διακανονισμός

Για όλα της τα προϊόντα, η Έπιπλα Τσιρώνης σας προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μας για το οικονομικό πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί και αποκτήστε σήμερα τα έπιπλα των ονείρων σας καθορίζοντας εσείς τον αριθμό ή το ύψος των δόσεων που σας συμφέρουν!