Ιστορικό

Ποιότητα

Με βασική αρχή την αξεπέραστη ποιότητα, και γνώμονα την χρήση επιλεγμένων υλικών κατασκευάζουμε σύγχρονα έπιπλα για κάθε γούστο. Είτε με πρωτότυπα σχέδια, είτε με κλασικό στυλ διακρίνεται η φινέτσα και η φαντασία μας! Καινοτόμες διακοσμητικές λύσεις του σήμερα που δένουν αρμονικά το κλασικό ξύλο με το μοντέρνο μέταλλο και το γυαλί.

Αξιοπιστία

Η Έπιπλα Τσιρώνης ξεκίνησε εδώ και 37 χρόνια και από το 1991 στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Φιλοθέη Άρτας. Μέχρι σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί έπιπλα εξαιρετικών προδιαγραφών ως συνώνυμο της ποιότητας και της φινέτσας. Με τις υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευές της καλύπτει κάθε ανάγκη στο χώρο του επίπλου που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επιλέγοντας την Έπιπλα Τσιρώνης επωφελείστε όχι μόνο από την εμπειρία και την ποιότητα των κατασκευών μας αλλά και από τις πραγματικές ευκαιρίες που σας προσφέρουμε.

Συνέπεια

Στην Έπιπλα Τσιρώνης αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και συνέπεια κάθε συνεργασία. Είναι σημαντικό για εμάς η αφοσίωση σε κάθε πελάτη,η κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων του. Παράλληλα, το ίδιο βάρος δίνουμε στην αρμονική και απρόσκοπτη συνεργασία με τους προμηθευτές των υλικών και προϊόντων μας, ώστε να εξασφαλίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο η έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στους π[ελάτες μας.

Εμπειρία

Η συλλογή μας εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα σχέδια και μοναδικά κομμάτια κλασικής γραμμής αλλά και σύγχρονης σχεδίασης. Παράλληλα, η εμπειρία των ιδρυτών και η φρεσκάδα της δεύτερης γενιάς στελεχών της εταιρείας είναι στη διάθεση σας για καλύψουν καθημερινά κάθε σας απορία ή ανάγκη γύρω από τη διαμόρφωση του ιδανικού χώρου διαβίωσης .